Laserhall

Laserhallen på 500 kvm är uppbyggd i två våningar med en mängd olika gångar, hinder och gömställen. Arenan är utrustad med UV-ljus, saftblandare och stroboskop som tillsammans med fartfylld musik ger dig som spelare en häftig upplevelse.

Antal deltagare är max 10 och minst 2 spelare. Är ni en större grupp så delar vi in er i fler lag och spelar en turnering.

Varje deltagare utrustas med en väst som är kopplat till ett vapen. Vapnet och västen är kopplade till speldatorn vilket gör att du efter avslutat spel kan se vilka du har skjutit samt vilka som har skjutit dig.

Inne i arenan finns två baser och en mina. Din uppgift blir att, förutom att skjuta på dina motståndare, ta dig fram till motståndarlagets bas och skjuta på den. Lyckas du med det så får ditt lag extra mycket poäng. Du skall även försöka att skjuta på minan, men se upp, den kan skjuta tillbaka och då förlorar du poäng!

Vi rekommenderar Team Play för grupper över 6 personer och Individual för grupper på 5 personer eller mindre.

Tips från oss som jobbar här är att ha gymnastikskor på fötterna när ni spelar.

Priser

Pris per person
1 spel x 15 min 85 kr
2 spel x 15 min 150 kr
3 spel x 15 min 200 kr

SPELTYPER

Team Play

Den vanligaste spelformen där två lag spelar mot varandra. Genom lagarbete försöker ni att samla fler poäng än era motståndare. Lämpligt om ni är 6 stycken eller fler.

Individual

Alla mot alla. Lämpligt om ni är färre än 6 personer.

Vampire

Håll dig undan från vampyren! En spelare börjar som vampyr, när han träffar en motspelare blir även den spelare vampyr. Sist kvar vinner.

Eliminator

Målet är att man ska bli den sista kvar. första halvan av spelet samlar man liv genom att träffa motståndarna, andra halvan av spelet ska man försöka ta liv genom att träffa motståndarna.

Switcher

Lagarbete, samla så mycket poäng på motståndarna, motståndarnas bas samt minan som möjligt. Se upp - baserna byter plats.

Team Capture

Målet är att försöka få över alla andra i motståndarlaget till sitt lag och sin ursprungsfärg.